Grafstenen Amsterdam

Grafstenen Amsterdam

Wanneer er een grafsteen aangekocht moet worden, dan komt hier aardig wat bij kijken. Als eerste is het belangrijk om te weten wat voor een soort je wenst. Vervolgens dien je goed na te denken over de tekst wat erop komt te staan. Zo kan je de grafstenen Amsterdam eenvoudig bekijken en hier ook duidelijk advies ontvangen. In de periode dat je hier naar opzoek gaat zal je vast en zeker in rouw zijn. Bij dit bedrijf kan jij jouw verdriet uiten en wordt er goed met je meegedacht om een prachtige steen neer te zetten.

Technieken

Voor het maken van grafstenen zijn verschillende technieken. Zo heb je de zandstraaltechniek, dit is voor de letters in het grafsteen. Bij deze techniek wordt er op hogedruk korrels zand tegen de steen geschoten, hierdoor is het mogelijk om er tekst mee te schrijven.

Opleg techniek

Ze gebruiken ook een techniek waarbij ze grafstenen graveren. Hierbij kan je zelf een afbeelding uitkiezen die je op de grafsteen wilt hebben gegrafeerd. Dit kan het beste op een donkere steen, want dan is dat het meest zichtbaar en komt het er op het mooist uit te zien.

De opgelegde letters is nog een techniek die Goedkope-grafstenen gebruikt, hierbij heb je verschillende materialen die gebruikt kunnen worden. Als klant is het mogelijk om de plek van de letters zelf te bepalen.

3D Configurator

Ontwerpen grafsteen

Op de website van Goedkope-grafstenen hebt je een optie waarbij je een graf in 3D kunt bekijken. Hierbij heb je verschillende opties die je kan uitkiezen voor het graf en de stenen. Je hebt bijvoorbeeld een enkel en dubbel graf, daarna kan je de steensoort kiezen. Er zijn heel veel steensoorten waaruit je kan kiezen, zo zit het gewenste soort er waarschijnlijk altijd tussen. Als je de steensoort hebt gekozen kan je het opschrift maken, hierbij kan je zelf de positie bepalen en de lettergrootte aanpassen. Bij stap 4 kan je de accessoires uitkiezen en bij stap 5 heb je een overzicht van het gemaakte ontwerp.